top of page

Toydogs.be

 Chihuahua fokker FCI

Van harte Welkom op onze nieuwe site  

Wij doen ons best u zo goed mogelijk te laten binnen kijken.

Ik ben Lucretia Weyden en graag deel ik hier online mijn grote liefde en passie.

Hier laten we u binnenkijken in het Chihuahua paradijs in het Noorden van Antwerpen in een bosrijke omgeving.  Een klein oude woning siert onze grote leuke speeltuin (3400 m²) waar iedereen naar harte lust kan spelen en rennen.

 

Reeds heel men leven ben ik omringd geweest  door dieren.

Bij ons thuis hadden we ook allemaal een groot hart voor dieren onze familie was steeds vergezeld van dwerg Hamstertjes,parkietjes, papegaaien (grijze roodstaart).

Honden waren schotse herder, Konings Poedel, Dalmatiër, dwerg poedel, Pincher, alle verloren honden van de buurt kwamen ook altijd bij ons terecht voor hun eeuwige thuis.

Alles begon pas echt bij de aanschaf van mijn eerste eigen   Rashond met STAMBOOM op mijn naam pure nostalgie WAT EEN MOMENT!!!

Na lang alle mogelijke rassen  bestudeerd te hebben is mijn keuze gegaan naar de slimme, trouwe en sterke   Engelse Staffordshire bull terrier.

Met pure passie en liefde voor het ras stellen wij verantwoorde combinaties samen

Onze Chihuahuas zijn : ras typische, gezond, slim en vrolijk

m.a.w. een gezonde hond in lichaam en geest

Erkent FCI fokker

ouders en grootouders steeds aanwezig

onze pups zijn gesocialiseerd, zindelijk en heel belangrijk mentaal klaar voor hun nieuwe familie 

Onze service 24/7 en onze garantie is ongeëvenaar

Een jaar lang hebben we intensief kennels in het binnen en buitenland bezocht geen land te ver geen brug te hoog.

In 1990 was het dan eindelijk zover onze  eerste Stafford WauW.  Op 20 Oktober 1990 begon ik, met het oog op de toekomst en voor de start van mijn eigen fokprogramma en kennel aan de Cursus Kynologie bij de Koninklijke  Maatschappij Sint Hubertus onder leiding van De Heer Van Herle.

Onze Kennel naam Cowboys And Angels werd ons Officieel toegekend op 27 april 1992 sins dan dragen al onze furr kids trots  de familie naam Cowboys And Angels.

 

In 1998 ben ik me gaan verrijken in het imperium van het kleinste ras ter wereld ” De Chihuahua”.  Toch wel een heel andere wereld die steeds boeiender werd.  Toen was er ook nog geen spoor van de hype zoals de chihuahua nu kent. Ook vond ik dat het een positieve  bijdragen  aan de reputatie van de Stafford die bij leken door onwetendheid soms gevaarlijk werd genoemd. Onbekend maakt onbemind.

De Chihuahua die vrolijk samen leeft met onze  Stafford, zalig niet?!

Na 2 jaar op de wacht lijst te staan bij een buitenlandse topfokker Importeerden  wij in 2000 onze eerste Chihuahua. De Chihuahua die in de gezelschaps honden groep behoord heeft men hart gestolen.

Zo verliefd dat ik ben geworden op dit toch wel VERBLUFFENDE ras de Chihuahua “Small All Mighty”.  Al snel overtrof de Chihuahua de populatie van de Staffies. Nu nog hebben we 1 oude staffie nu reeds 17 jaar oud.

 

Het is de passie voor de Chihuahua  die blijft groeien en boeien. Alles is intenser en minder voor de hand liggende, bloedlijnen zijn moeilijk bereikbaar (niet elke fokker verkoopt zijn toppertjes), nestjes zijn kleiner (maakt de beschikbaarheid veel kleiner) en de aankoopprijzen van uitstekende moeders en vaders ligt vaak hoog (zoals bij de paarden). Met andere woorden de uitdaging wordt groter, het resultaat  verbluffend en vertederend.

Ja u leest het al, ik kan er niet over ophouden” waar het hart van vol, is loopt de mond van over” niet waar?

 

Ik wens u alvast veel plezier bij het ontdekken van wat onze Chihuahua’s zo anders maar zo typisch ” Cowboys And Angels” maakt.

Met de grootste toewijding en oog voor detail zijn wij trots  u te laten mee genieten.

 

Dank U voor u bezoek      Thank you for visiting

Kom snel terug en aarzel niet om ons te bellen voor meer info.

 

LET OP!

1. Wij wensen enkel de Beste eigenaars voor onze puppies!

2. Wij houden NIET van impulsieve klanten! Een pup word een weloverwogen familie lid voor de eerst volgende 15 jaar!

3. Uw Pup Reserveren kan, let wel in een uitzonderlijk geval blijft uw voorschot blijft geldig,  een voorschot word    

   NIET terug betaald! 

 

Wij spreken Nederlands

We Speak English

Nous parlons Français

bottom of page